Top Ad unit 728 × 90

Ροή Περιεχομένων

random

Ένας Ινδός, ένας Αμερικανός κι ένας Έλληνας στην κόλαση

Βρέθηκαν μια μέρα στη κόλαση ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός κι ένας Ινδός... Τους συναντάει ο διάβολος και τους λέει:
 - Σε όσους έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας: - Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, θα πάει στον παράδεισο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ασπίδα ό,τι θέλετε.
 [post_ad]
Ένας Ινδός, ένας Αμερικανός κι ένας Έλληνας στην κόλαση
Πρώτος πηγαίνει ο Αμερικανός.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, ρωτάει ο διάβολος. Ο Αμερικάνος σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει: - Θα χρησιμοποιήσω αυτή την πέτρα! Είμαι έτοιμος! Σηκώνει ο διάβολος το μαστίγιο, χτυπάει μια και φεύγει η πέτρα. Χτυπάει δεύτερη και ουρλιάζει σαν τρελός ο Αμερικάνος, οπότε χάνει την ευκαιρία να πάει στον παράδεισο. Στη συνέχεια ήταν σειρά του Ινδού.
- Τί θα έχεις για ασπίδα;, τον ρωτάει ο διάβολος. - Τίποτα, λέει ο Ινδός. Έκανα πενήντα χρόνια γιόγκα και δε νιώθω καθόλου πόνο! Στο πρώτο χτύπημα ο Ινδός ήταν ατάραχος. Στο δεύτερο έκανε κάποιους μορφασμούς και στο τρίτο χτύπημα λίγο περισσότερους. Αλλά δεν έβγαλε κουβέντα από το στόμα του!
 - Να πάρει, λέει ο διάβολος, πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν, είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο. Το αξίζεις.
- Όχι, λέει ο Ινδός. Θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας τη βγάζει καθαρή. Θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει! - Εντάξει, μείνε να βλέπεις, του λέει ο διάβολος. Έρχεται λοιπόν η σειρά του Έλληνα και τον ρωτάει: - Εσύ τί θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Και απαντάει ο Έλληνας:
- Τον Ινδό!
Κοινοποίησε τώρα και διασκέδασε το με την διαδικτυακή σου παρέα!!!!
Ένας Ινδός, ένας Αμερικανός κι ένας Έλληνας στην κόλαση Reviewed by Webmaster on 2:40 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ανέκδοτα © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0